Joogakurssi 14.5. alkaen


Joogakurssi 2019 keväällä

Lempeällä ja kehoa kuuntelevalla joogakurssilla lähdemme liikkeelle alkeista. Etenemme täysin paineettomassa ilmapiirissä ryhmän mukaan. Jokainen tekee omaa harjoitustaan omaa kehoaan kuunnellen. Harjoituksessa ei hakeuduta äärirajoille maksimisyvyyksiin vaan asanat viedään niihin kohtiin mihin keho sillä hetkellä luonnollisesti asettautuu. Teemme tunneilla alku ja loppu rentoutuksen, sekä asanoiden välissä olemme lepoasennossa hermostoa, lihaksia ja mieltä rentouttamassa.

Säännöllinen jooga harjoitus edesauttaa kehomieliyhteyden löytämistä, sekä kehonhallinnan, liikkuvuuden ja tasapainon kehittymistä. Se auttaa myös mm. stressinhallinnassa ja hengityksen syventämisessä, sekä antaa mahdollisuuden päästää irti.

Joogakurssille voi tulla mukaan ilman aiempaa jooga kokemusta, vaikka et edes omistaisi joogamattoa. Tilassa on joogamatot valmiina. Riittää että pukeudut mukaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita hengitystä tai liikkumista.

TIISTAIN JOOGAKURSSI

Alkeistason joogakurssi
Tiistaisin klo 19.00 – 20.00
6 kertaa 14.5. – 18.6.2019
Kurssimaksu 65€

Kurssi paikka:
Olentila, Pitkänkarinkoulu, Rantakatu 5 A
Sisäänkäynti sairaalan puoleisesta päädystä.
Tilassa on laadukkaat joogamatot ja lämpimät viltit valmiina.
Pukeudu mukaviin lämpimiin vaatteisiin, jotka eivät rajoita hengitystä tai liikkumista.

Maksuvaihtoehdot:
Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky-seteli, E-passi, käteinen, lasku

Sitovat ilmoittautumiset:
katja.mattila@lovingwellness.fi
Tai viestillä 040 7645909

*Huomaathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Paikan voi perua maksutta 5vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-4 vrk ennen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun. Lääkärintodistuksella maksua ei peritä. Estyttyäsi voit myös siirtää osallistumisen perheenjäsenelle, ystävällesi tai tuttavallesi.

Varaa paikkasi kevään joogakurssille!
Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Lämpimästi tervetuloa!
Katja

* Järjestän myös 2-10 kerran joogakursseja omalle kaveri tai tyhy porukalle! Kysy lisää!