Joogakurssit 2020

On huippua saada oma rauhallinen viikottainen hetki vain itselle. Olen tehnyt kotonakin muutamia harjoituksia ja keho tykkää. Kiitos kovasti pitkästä joogakurssista ja selkeästä ohjauksesta!  -Asiakaspalaute

Joogakurssit 

Lempeällä ja kehoa kuuntelevalla joogakurssilla lähdemme liikkeelle alkeista. Etenemme täysin paineettomassa ilmapiirissä ryhmän mukaan. Jokainen tekee omaa harjoitustaan omaa kehoaan kuunnellen. Harjoituksessa ei hakeuduta äärirajoille maksimisyvyyksiin vaan asanat viedään niihin kohtiin mihin keho sillä hetkellä luonnollisesti asettautuu. Teemme tunneilla alku ja loppu rentoutuksen, sekä asanoiden välissä olemme lepoasennossa hermostoa, lihaksia ja mieltä rentouttamassa.

Säännöllinen jooga harjoitus edesauttaa kehomieliyhteyden löytämistä, sekä kehonhallinnan, liikkuvuuden ja tasapainon kehittymistä. Se auttaa myös mm. stressinhallinnassa ja hengityksen syventämisessä, sekä antaa mahdollisuuden päästää irti.

Joogakurssille voi tulla mukaan ilman aiempaa jooga kokemusta, vaikka et edes omistaisi joogamattoa. Tilassa on joogamatot valmiina. Riittää että pukeudut mukaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita hengitystä tai liikkumista.

 

Joogakurssit Kevät 2020

ALKEET JOOGAKURSSI 

Alkeistason joogakurssi sopii ensikertalaisille ja myös aiemmin jooganneille.

Sunnuntaisin klo 17.00 – 18.00  
15 kertaa, 12.1. – 26.4.2020 (ei viikolla 15)
Kurssimaksu 140 €
! Kurssilla on 2 paikkaa vapaana
Jos haluat tulla mukaan kesken kauden laita viestiä 040 7645909.

ANTI STRESS JOOGAKURSSIT 

Anti Stress joogakurssilla päästetään kehosta ja mielestä stressit pois läsnäolevan ja lempeän joogan avulla. Kurssi sopii ensikertalaisille ja myös aiemmin jooganneille.

Keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30
7 kertaa, 11.3. – 29.4.2020 (ei viikolla 15)
Kurssimaksu 75 €

ALKEETJATKO JOOGAKURSSI 

Kurssi sopii aiemmin jooganneille.

Sunnuntaisin klo 18.10 – 19.10  –  TÄYNNÄ!
15 kertaa, 12.1. – 26.4.2020 (ei viikolla 15)
Kurssimaksu 140 €

Kurssi paikka:
Olentila, Pitkänkarinkoulu, Rantakatu 5 A
Sisäänkäynti sairaalan puoleisesta päädystä.
Tilassa on laadukkaat joogamatot ja lämpimät viltit valmiina.
Pukeudu mukaviin lämpimiin vaatteisiin, jotka eivät rajoita hengitystä tai liikkumista.

Maksuvaihtoehdot:
Kurssi maksetaan laskulla. Mikäli haluat käyttää liikuntaetuuksia maksuun ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Liikuntaetuudet jotka käyvät meillä: Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky-seteli ja E-passi.

Sitovat ilmoittautumiset:
katja.mattila@lovingwellness.fi
Tai viestillä 040 7645909

*Huomaathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Paikan voi perua maksutta 5vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-4 vrk ennen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun. Lääkärintodistuksella maksua ei peritä. Estyttyäsi voit myös siirtää osallistumisen perheenjäsenelle, ystävällesi tai tuttavallesi.

Varaa paikkasi kevään joogakurssille!
Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Lämpimästi tervetuloa!
Katja

* Järjestän myös 2-10 kerran joogakursseja omalle kaveri tai tyhy porukalle! Kysy lisää!

Palautteita joogakursseista

Kiitos ihanasta kurssista. Salliva ja lämmin ilmapiiri. Mukava tulla ja helppo rentoutua. Kiitos!

On ollut todella hyvä kurssi. Joustavuutta ja liikkuvuutta on tullut lisää.  Tästä haluan jatkaa eteenpäin seuraavilla kursseilla. Suuri kiitos hyvästä ohjauksesta Katja!

Joogakurssille oli helppo tulla aloittelijana. Hyvät ja selkeät liikkeet. Ohjeet jäivät hyvin muistiin, joten joogaa on helppo jatkaa myös kotona.

Ihana rauhallinen ohjaaja! Ei ole tarvinnut jäädä miettimään asentoja, on saanut aina selkeät ohjeet.

Ihana pitkä kurssi joogan parissa. Täällä on päässyt kunnolla irti arjen kiireistä. Kehossa on tuntunut paremmalta. Ja ihana ohjaaja Katja.

Artikkeli on päivitetty 24.1.2020