Yksittäinen valmennustapaaminen

Mikäli et halua sitoutua pysyvämpään valmennukseen ovat yksittäiset valmennustapaamiset sinulle loistava valinta. Mitä yhdellä tapaamiskerralla voidaan tehdä, kun jokaisen tapaamisen tavoitteena on lisätä terveyttä ja hyvinvointia. 
 

Äideille

Jos olet vasta tai vuosia sitten synnyttänyt saatat kärsiä alaselän kivuista. Silloin olisi hyvä mitata onko sinulla vatsalihasten erkaantuma. Yksittäisellä tapaamisella voimme tutkia vatsalihasten erkaantuman tilanteen ja katsoa sinulle sopivia harjoitusliikkeitä. Harjoitteiden avulla pääset liikkeelle vatsalihastesi kuntoutuksessa. Voit varata uuden ajan tarpeen mukaan ja valmennusta jatketaan siitä mihin edellisellä kerralla päästiin, aina tilanteen mukaan.
 

Selkävaivaisille

Kärsitkö alaselän väsymisestä ja kivuista? Yksi yleisin syy alaselän kipuihin on heikentynyt syvien vatsalihasten toiminta. Kun vatsalihakset ovat heikossa kunnossa ne eivät jaksa tukea keskivartaloa ja näin selän lihakset kuormittuvat liikaa. Yksittäisellä valmennuskerralla voimme harjoitella keskivartalon syvien lihaksien harjoittamista. Saat vinkkejä ja pieniä harjoituksia kotiin viemisiksi. Voit varata uuden ajan tarvittaessa ja jatkamme seuraavalla kerralla tilanteen mukaan eteenpäin kohti vahvaa keskivartaloa.


Hypopressive tekniikan opetus on myös synnyttäneille & selkävaivaisille huikean hyvä tekniikka. 


Varaa aika yksityistapaamiseen soittamalla p. 040 7645909 tai laita viestiä katja.mattila@lovingwellness.fi

 
Yksittäisten tapaamisten hinta:
60 minuuttia 75 € (70 €)

HUOM! Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron
Sulkeissa oleva alennushinta koskee äitiyslomalaisia & hoitovapaalaisia.