5-vuotta

Uskomatonta miten nopeasti 5-vuotta Living Fitness:n yrittäjänä on mennyt. Toukokuussa synttäreitä juhlittiin Zumba Masterclass:n ja Kehonhuolto tunnin merkeissä. Zumba Masterclass:a kanssani ohjaamassa oli Mari Jauhola. Mari on monelle ennestään tuttu vieraileva ohjaajatähti Living Fitness:n Zumba tunneilta. Viisi vuotta sitten kävimme yhdessä Marin kanssa Zumba ohjaajan koulutuksen ja laji vei meidät molemmat mennessään. Lattarirytmit, tanssi, heittäytyminen, ilo, ystävät ja luovuus kiehtoo Zumbassa edelleen. Jokainen Zumbatunti on ohjaajansa näköinen, vaikka tunnin koostamisessa täytyykin noudattaa tiettyjä sääntöjä.

IMG_9370

Keväällä 2010 perustin Living Fitness:n. Viiden vuoden ohjaajakokemus ryhmäliikuntatuntien vetämisestä ja halu tarjota matalankynnyksen tunteja saivat minut ryhtymään yrittäjäksi. Tunnit pyörivät ensimäisinä vuosina useiden koulujen saleissa. Parin viime vuoden ajan tunnit ovat olleet keskitetysti Pitkänkarinkoululla. Vuosien varrella tuntivalikoima on laajentunut, mutta Zumba on pysynyt kestosuosikkina.

LivingFitness5v_6

Puolentoistatunnin Zumba MasterClass:n aikana energia nousi kattoon asti, eikä tanssin ilolla ollut rajoja. Zumban jälkeen tutustuttiin uutuus Kehonhuoltotuntiin, jossa tehtiin kehoa avaavia ja liikkuvuutta edistäviä liikkeitä. Molemmilla tunneilla sali oli tupaten täynnä ihania naisia. Osa naisista on tunneillani liikkunut jo 5-10 vuoden ajan. On hienoa nähdä naisten palaavan tunneille vuosi toisen jälkeen.

m-IMG_0149

Kuluneiden vuosien varrella olen myös liikuttanut tilaustunneilla useita erillaisia ryhmiä eri ammattikunnista. Tänä vuonna palvelut ovat laajentuneet Personal Training -valmennuksiin. Lähes vuoden kestäneessä Personal Trainer koulutusputkessa opin paljon, mutta koko ajan täytyy opiskella sekä tutkia lisää. Henkilökohtaisissa- ja pienryhmävalmennuksissa pääsen ohjaamaan kokonaisvaltaisemmin, kuin pelkillä ryhmäliikuntatunneilla. Valmennustyö on mielenkiintoista ja erittäin antoisaa. En vaihtaisi päivääkään pois. Liikuttaminen ja liikkuminen on iloinen asia.

LivingFitness5v_21-horz

Kiitos synttärilahjoista, joilla muistitte minua ja Living Fitness:ä. Paras lahja on nähdä sali täynnä aurinkoisia naisia liikkumassa! Jatketaan yhdessä liikkumista!

Katja