Joogakurssi netissä

Kun mielessä on kireyksiä kiristyy myös keho. Kun kehossa on kireyksiä alkaa myös mieli kiristymään. Mieli ja keho on siitä mielenkiintoinen kokonaisuus että ne vaikuttavat toisiinsa välittömästi. Kun keho alkaa rentoutumaan alkaa myös mieli hölläämään ja päin vastoin. Tutkitusti jooga ja rentoutukset laskevat myös stressihormoonien eritystasoa. Tämän vuoksi jooga ja rentoutukset vaikuttavat hyvin laajasti hyvinvointiin. Harjoituksen pituudella ei ole niin suurta väliä, vaan sen vaikutuksilla.

Olen Katja Mattila kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut Personal Trainer, Rentoutus- ja Mentaalivalmentaja sekä Joogaohjaaja.

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa jo vuodesta 2005 ja sittemmin siirtynyt myös joogaohjauksen ja valmennuksen pariin. Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjyyteni alkoi 2010 ensin sivutoimisena ja sen jälkeen päätoimisena yrittäjänä 2018 vuoden alusta. Vuosien varrella olen ohjannut useita lajeja, mutta jooga on nyt vienyt sydämeni.

Tervetuloa kanssani joogaamaan nettijoogakurssille!

Voit joogata missä ja milloin vain! Saat käyttöösi kattavan joogavideokirjaston missä voit valita harjoituksen keston tai teeman mukaan. Löydät 5-60min pituisia harjoituksia eriteemoilla esim. selkä, lantio, jalat, niskat, hartiat, keskivartalo ja ryhti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!