Zumba®

Zumba®

Zumba on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Tunnin kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Zumban on kehittänyt kolumbialainen Alberto “Beto” Perez.

 

Hauskaa, helppoa ja tehokasta

Zumbaa voi harrastaa kuka vaan, kaikenikäiset ja -kokoiset nauttivat iloisesta ja innostavasta Zumba-tunnelmasta. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan esimerkiksi merengueta, salsaa, cumbiaa, reggaetonia ja bollywoodia. Anna latinalaisten ja kansainvälisten rytmien tempaista sinut mukaansa!

Zumba on helppoa, sillä et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan askelkuviot ovat helppoja ja toistuvia eikä niiden tarvitse olla täydellisiä. Mikä parasta, kaikki saavat liikkua ja tanssia omalla tyylillään!

Zumba on kaloreita kuluttava, sekä kuntoa ja mielialaa kohottava tunti. Tunnilla hyödynnetään kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua eli tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Keinuvat tanssiliikkeet antavat kyytiä koko vartalolle.

 

Zumba tunnille mukaan

  • Tanssilliseen liikuntaan sopivat sisäliikuntakengät
  • Mukavat vaatteet, jossa on helppo liikkua
  • Juomapullo
  • Pieni hikipyyhe

 

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!