Haluatko saada selän vetreäksi ja olon ihanaksi?


Lempeästi selkä vetreäksi joogakurssilla:  • Joogaat kotona silloin kun sinulle sopii
  • Kehoa huoltavat liikkeet ja rentoutus höllää jännitteet
  • Selkä ja koko keho vetristyy

"Hyvinvointivalmentajana ja joogaohjaajana useampi asiakkaani on saanut apua selkävaivoihin joogasta ja muista lempeistä kehonhuoltoliikkeistä, joita olen käyttänyt ohjaamillani tunneilla sekä valmennuksissani. Tästä syntyi idea tehdä selkää huoltava joogakurssi verkkoon, jotta näistä liikkeistä hyötyisi mahdollisimman moni. "  

Monelle selkäkivuista kärsivälle paras lääke on säännöllinen liike. Nettikurssilla on 3 joogatuntia, joiden avulla voit huoltaa kehoa kotonasi juuri silloin kun haluat. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse, mutta ei siitä haittaakaan ole.


Kurssi sisältää kolme 30-40min joogatuntia: 

Joogavideoiden lisäksi saat:


  •  Hengitä ja rentoudu loppurentoutuksen 10min


Kenelle tämä kurssi sopii ja kenelle ei 


Sopii sinulle jos haluat - Tutustua joogaan - Tehdä ohjatun joogaharjoituksen - Joogata omassa rauhassa - Kuntouttaa selkää - Lisätä liikkuvuutta - Laskea stressitasoa - Höllätä jännitteitä kehosta ja mielestä Ei sovi sinulle jos - Haet maksimisyke treeniä - Et halua tutustua joogaanLempeästi selkä vetreäksi joogakurssin avulla vetristät selkää ja koko kroppaa. Harjoitukset vaikuttavat myös mieleen. Virkistyt kokonaisvaltaisesti!Tilaa kurssi nyt hintaan 27€ (sis. 24% alv)  

Kurssin arvo on todellisuudesssa paljon suurempi. Materiaali jää käyttöösi sähköpostiisi ja voit tehdä harjoituksia niin usein kun haluat.
Tilaa Joogakurssi
Ilmainen lahja 27.10.2019 klo21.00 mennessä tilanneille

  •  Kehorentoutus äänite (10min)
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Jos et nyt aloita huolehtimaan kehostasi, niin milloin sitten?

Tämä kurssi on saatavilla rajoitetun ajan. Kun ostat kurssin nyt, se säilyy sähköpostissasi.

Asiakaspalautteita joogakurssista

"Aukinaisempi olo on tullut joka jooga kerran jälkeen. Rentoutukset alussa ja lopussa ovat saaneet myös ajatukset tyhjentymään."

"On ollut todella hyvä kurssi. Joustavuutta ja liikkuvuutta on tullut lisää. Tästä haluan jatkaa eteenpäin seuraavilla kursseilla. Suuri kiitos hyvästä ohjauksesta Katja!"

"Ihanan rauhallinen ohjaaja. Selkeät ohjeet, ei ole tarvinnut jäädä mietiimään asentoja. Jopa kipeä ja jäykä on pysynyt mukana."

Sinua ohjaamassa ja valmentamassa

Katja Mattila on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja sekä rentoutusvalmentaja. Aiemmalta ammatiltaan hän on tuotekehitys projektipäällikkö. Ison elämänmuutoksen sydämen ääntä kuunnellen tehnyt hyvinvointivalmentaja auttaa nyt elämänhallinnan parissa mentaalivalmennus menetelmin, sekä ohjaa joogaa ja rentoutuksia. Kahden pienen lapsen äitinä Katja tietää kuinka haastavaa on huolehtia omasta hyvinvoinnista. Tällä joogakurssilla pääset opettelemaan Katjan kanssa selän hyvinvointia ylläpitävää joogaharjoittelua omassa rauhassa juuri silloin kun sinulla on siihen aikaa.

Kyllä, haluan ostaa joogakurssin 27€ hintaan


Tilaa joogakurssi