• Joogaat kotona silloin kun sinulle sopii
  • Kehoa huoltavat liikkeet ja rentoutus höllää jännitteet
  • Selkä ja koko keho vetristyy  

"Hyvinvointivalmentajana ja joogaohjaajana useampi asiakkaani on saanut apua selkävaivoihin joogasta ja muista lempeistä kehonhuoltoliikkeistä, joita olen käyttänyt ohjaamillani tunneilla sekä valmennuksissani. Tästä syntyi idea tehdä selkää huoltava joogakurssi nettiin, jotta näistä liikkeistä hyötyisi mahdollisimman moni. "  


Monelle selkäkivuista kärsivälle paras lääke on säännöllinen liike. Nettikurssilla on 3 joogatuntia, joiden avulla voit huoltaa kehoa kotonasi juuri silloin kun haluat. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse, mutta ei siitä haittaakaan ole.


Kurssi sisältää 3 erillistä joogatuntia: 

Videoiden kesto 30-40min

OSA 1 ➖ Hyvinvoiva selkäOSA 2 ➖ Hyvinvoivat hartiatOSA 3 ➖ Koko kehon liikkuvuusJoogavideoiden lisäksi saat:


10min Hengitä ja rentoudu loppurentoutus äänitteen
Kenelle tämä kurssi sopii ja kenelle ei 


Sopii sinulle jos haluat - Tutustua joogaan - Tehdä ohjatun joogaharjoituksen - Joogata omassa rauhassa - Kuntouttaa selkää - Lisätä liikkuvuutta - Laskea stressitasoa - Höllätä jännitteitä kehosta ja mielestä Ei sovi sinulle jos - Haet maksimisyke treeniä - Et halua tutustua joogaan


Saat selän vetreäksi ja olon ihanaksi


Lempeästi selkä vetreäksi joogakurssin avulla vetristät selkää ja koko kroppaa. Harjoitukset vaikuttavat myös mieleen. Virkistyt kokonaisvaltaisesti!

Nyt hintaan 47 (sis. 24% alv)  

Kurssin arvo on todellisuudesssa paljon suurempi, koska voit joogata videoiden avulla niin usein kun haluat. Videot jäävät käyttöösi sähköpostiisi vähintään 6kk ajaksi ja voit tehdä harjoituksia niin usein kun haluat.
Tilaa Joogakurssi  >>
Sinun ei tarvitse olla notkea tai aiemmin tutustunut joogaan.  

Voit aloittaa kurssin nyt ja joogata kotona juuri silloin kuin sinulle sopii. 


Jos et nyt aloita huolehtimaan kehostasi, niin milloin sitten?

Tämä kurssi on saatavilla rajoitetun ajan. Kun ostat kurssin nyt, se säilyy sähköpostissasi.

Asiakaspalautteita joogakurssista


”Venyttävät liikkeet ovat tehneet minulle hyvää. Tietyt kireydet ovat poistuneet ja tunnen olevani jo nyt notkeampi! Nautin joogan rauhallisuudesta ja sen rentoutusvaikutuksesta kehoon ja mieleen. Olen suositellut näitä videoita usealle ystävälleni!”  "Minä, raihnainen selkäni sekä jumittunut kehoni kiittävät tästä lempeästi selkä vetreäksi -verkkokurssista. Työvuorojeni vuoksi pääsen harvakseltaan täällä kotipaikkakunnallani joogatunnille, niin on aivan ylellistä joogata kotona ohjeittesi mukaan."  "Ihanan rauhallinen ohjaaja. Selkeät ohjeet, ei ole tarvinnut jäädä mietiimään asentoja. Jopa kipeä ja jäykä on pysynyt mukana."  


⭐️ UKK - Usein kysytyt kysymykset ⭐️


Voinko tulla joogakurssille, jos olen jäykkä kuin rautakanki? Kyllä, voit tulla mukaan. Kurssille osallistuminen ei vaadi notkeutta. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa ja tehdä sen sallimissa rajoissa.  

Voinko käyttää videoita myöhemmin? Kyllä voit käyttää videoita myöhemmin. Videot jäävät käyttöösi vähintään 6kk ajaksi ja voit käyttää videoita niin usein kun haluat.

Voinko osallistua kurssille jos en ole koskaan joogannut? Kurssi on suunniteltu siten, että aiempaa joogakokemusta ei tarvita. 


Sinua ohjaamassa ja valmentamassa

Katja Mattila on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut Personal Trainer, mentaalivalmentaja ja joogaohjaaja. Aiemmalta ammatiltaan hän on tuotekehitys projektipäällikkö. Ison elämänmuutoksen sydämen ääntä kuunnellen tehnyt Katja auttaa nyt hyvinvoinnin parissa mentaalivalmennuksen sekä joogan avulla. Kahden pienen lapsen äitinä Katja tietää kuinka haastavaa on huolehtia omasta hyvinvoinnista. Tällä joogakurssilla pääset opettelemaan Katjan kanssa selän hyvinvointia ylläpitävää joogaharjoittelua omassa rauhassa juuri silloin kun sinulla on siihen aikaa.

Kyllä, haluan ostaa joogakurssin


Tilaa Joogakurssi >>