• Katkaiset ajatukset hetkeksi ja mieli virkistyy
  • Tuet selän hyvinvointia
  • Aineenvaihdunta lähtee liikkeelle

 
Sinun ei tarvitse olla notkea tai aiemmin tutustunut joogaan. Voit aloittaa nyt ja joogata juuri silloin kuin sinulle sopii.  Tilaa ilmainen
Taukojooga videoKenelle tämä taukojooga sopii ja kenelle ei 


Sopii sinulle jos haluat - Tutustua joogaan - Tehdä ohjatun joogaharjoituksen - Laskea stressitasoa - Höllätä jännitteitä kehosta ja mielestä Ei sovi sinulle jos - Haet maksimisyke treeniä - Et halua tutustua joogaan


Asiakaspalautteita taukojooga videosta


”Taukojooga video oli todella hyvä, rentouduin kiireisen päivän jälkeen tämän myötä täydellisesti. Tänään ollut kiireinen päivä, asiointia ja paljon myös liikuntaa ja tämä sopi illasta minun hektisen päivän kruunuksi ihan täydellisesti. ”  "Minusta taukojoogavideo on kiva, joskaan mun rautakankiselkä ei juurikaan helminauhana rullaa. Lantion aukasu on tosi hyvä, vois olla toinenki liike mikä aukasee nivusia. Ne on ahtaalla kun kellon ympäri koneella tai piirtämässä istuu."  "En osaa moittia. Rentouduin ja rauhoitun taukojooga videon avulla"  


⭐️ UKK - Usein kysytyt kysymykset ⭐️


Voinko joogata, jos olen jäykkä kuin rautakanki? Taukojoogaan osallistuminen ei vaadi notkeutta. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa ja tehdä sen sallimissa rajoissa.  

Voinko käyttää taukojoogaa myöhemmin? Taukojooga video jää käyttöösi vähintään 6kk ajaksi ja voit käyttää sitä niin usein kun haluat.

Voinko taukojoogata, jos en ole koskaan aiemmin joogannut? Taukojooga on suunniteltu siten, että aiempaa joogakokemusta ei tarvita. 


Sinua ohjaamassa ja valmentamassa

Katja Mattila on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut Personal Trainer, mentaalivalmentaja ja joogaohjaaja. Aiemmalta ammatiltaan hän on tuotekehitys projektipäällikkö. Ison elämänmuutoksen sydämen ääntä kuunnellen tehnyt Katja auttaa nyt hyvinvoinnin parissa mentaalivalmennuksen sekä joogan avulla. Kahden pienen lapsen äitinä Katja tietää kuinka haastavaa on huolehtia omasta hyvinvoinnista. Tällä taukojoogalla pääset katkaisemaan päivän Katjan kanssa juuri silloin kun sinulla on siihen aikaa.

Kyllä, haluan tilata ilmaisen taukojoogavideon


Tilaa