Tyhy-päivien paketit

Tervetuloa viettämään Tyhy-päivää Olentilaan Raahen meren äärelle. Olentila on rouhea mutta tunnelmallinen paikka, jonne saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Tilassa on valmiina laadukkaat joogamatot ja lämpimät viltit joogaa ja rentoutuksia varten.

Työhyvinvointi on investointi. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Hyvin suunnitellut investoinnit työhyvinvointiin voivat maksaa itsensä moninkertaisina takaisin. Tutkimusten mukaan työhyvinvoinnilla on merkittävä myönteinen yhteys yritysten tulosmittareihin kuten tuottavuuteen, voittoon, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäisempään vaihtuvuuteen, sairauspoissaoloihin ja tapaturmiin.

-Työterveyslaitos

Kun henkilöstö voi hyvin, yritys voi hyvin. Yrityksen tarjoamat liikunta- ja valmennuspalvelut viestivät henkilöstölle, että heidän hyvinvoinnistaan välitetään. Alta löydät vaihtoehtoja erilaisille tyhy päiville. Näiden lisäksi voimme räätälöidä teidän tarpeisiin työhyvinvointi tai virkistyspäivää. Soita ja kysy lisää 040 7645909


Läsnäolon Tyhy-päivä 1-2h

Läsnäolon tyhypäivässä lempeä ja helppo jooga auttaa kehoa ja mieltä päästämään irti jännitteistä. Kaikki tyhypäivässä tehtävät jooga liikkeet sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneillekin. Liikumme omaa kehoa kuunnellen ja olemme lempeästi läsnä oman kehomme viesteille. Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään ja palautumaan. Hyvä olo viimeistellään loppuhetkessä viltin alle kääriytyneenä lämpimän teekupposen äärellä läsnäollen. 

SISÄLTÄÄ: joogaa ja läsnäoloa
KESTO: 1-2h
HINTA: 240€/tunti + arvonlisävero. Sisältää ohjauksen, tilan ja tarvittavat välineet 20 henkilölle.
TARJOILU: lämmittävä tee laskutetaan osallistujen määrän mukaan.

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

Hyvän olon Tyhy-päivä 2-4h

Hyvän olon Tyhy-päivässä hyvinvointiluento herättelee ajatuksia hyvinvoinnista, stressistä ja palautumisesta. Saat luennolta ymmärryksen lisäksi työkaluja hyvinvoinnin edistämiseen. Luennon lomassa voit nauttia herkullisesta smoothiesta omaan tahtiisi. Luennon jälkeen lempeä ja helppo jooga auttaa kehoa ja mieltä päästämään irti jännitteistä. Kaikki tyhypäivässä tehtävät joogaliikkeet sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneillekin. Liikumme omaa kehoa kuunnellen ja olemme lempeästi läsnä oman kehomme viesteille. Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään ja palautumaan. Hyvä olo viimeistellään loppuhetkessä viltin alle kääriytyneenä lämpimän teekupposen äärellä yhteishenkeä nostattaen.

SISÄLTÄÄ: joogaa ja hyvinvointiluentoa
KESTO: 2-4h
HINTA: 240€/tunti + arvonlisävero. Sisältää ohjauksen, tilan, tarvittavat välineet 20 henkilölle.
TARJOILU hedelmäinen tai marjaisa smoothie sekä lämmittävä tee laskutetaan osallistujen määrän mukaan.

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

Anti Stress Tyhy-päivä 2-4h

Anti stress Tyhy-päivään saat laskeutua helpon ja lempeän joogan siivin. Lempeillä harjoituksilla avataan mieli ja keho valmiiksi vastaanottamaan päivän antia. Saat hetkeksi unohtaa kiireet ja ulkopuolisen maailman. Stressiluennolla lisäät ymmärrystä hyvään sekä haitalliseen stressiin. Luennolta saat ymmärryksen lisäksi työkaluja stressinhallintaan ja tasapainoiseen elämään. Luennon jälkeen lempeä ja helppo jooga auttaa kehoa ja mieltä päästämään irti jännitteistä. Kaikki jooga liikkeet sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneille.  Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään sekä vahvistamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voimaannut ja vahvistat sisäisiä voimavaroja myös ohjattujen rentoutusten avulla. Hyvä olo viimeistellään loppuhetkessä viltin alle kääriytyneenä lämpimän teekupposen äärellä yhteishenkeä nostattaen.

SISÄLTÄÄ: joogaa, hyvinvointiluentoa / mentaalivalmennusta, rentoutusta
KESTO: 2-4h
HINTA: 240€/tunti + arvonlisävero. Sisältää ohjauksen, tilan, tarvittavat välineet 20 henkilölle.
TARJOILU: hedelmäinen tai marjaisa smoothie sekä lämmittävä tee laskutetaan osallistujen määrän mukaan.

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

LPF Hypopressive liike- ja hengitystekniikka tiiviskurssi (2,5h)

Hypopressive tekniikka on erittäin monipuolinen keskivartaloa kuntouttava ja kehoa huoltava menetelmä. LPF Hypopressive tekniikassa muodostetaan alipaine vatsaontelon alueelle hengitys- ja liiketekniikoiden avulla. Alipaine nostaa lantionpohjalihaksia sekä sisäelimiä ylöspäin ja tiivistää kehon korsettia. Liikkeet vapauttavat fascialinjoista jännitteitä ja lisäävät hengityskapasiteettia. Opit kurssilla tehokkaimman ja turvallisimman keskivartalon treenaustekniikan. Kotona treenaat Hypoa 3 kertaa viikossa 15min ja saat tuloksia aikaan. Mukaasi saat kotiharjoitteluohjeet sekä kotitreeni videon. Tästä harjoittelumuodosta saa apua & helpotusta selkäkipuihin, parempaan ryhtiin, vatsalihasten erkaantumaan, hengitystekniikkaan, lantionpohjan toimintaan ja liikkuvuuteen. 
Lisätietoa: www.lovingwellness.fi/lpf-hypopressive   

SISÄLTÄÄ: Hypopressive keskivartalon treeni ja kehonhuolto tekniikkaa
KESTO: 2,5h
HINTA: 65€/hlö sisältäen arvonlisäveron. Minimi 4 henkilöä. Sisältää ohjauksen, tarvittavat välineet ja tilan.
MUKAAN: Kotiharjoittelu ohjeet ja kotiharjoitteluvideo

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

Parempia tuloksia rennommin valmennussarja 1,5h x 4 kertaa

Hyvinvointi- ja mentaalivalmennus on tehokas keino vaikuttaa suorituskykyyn. Valmennuspäivien teemat tukevat fyysistä- ja henkistähyvinvointia vaikuttaen näin ollen suoraan yrityksen tulokseen.

Valmennuksesta saatavia hyötyjä:
– Tuottavuus paranee, tehokkuus lisääntyy
– Stressihormonien eritys hidastuu
– Terveys vahvistuu
– Yhteistyö paranee
– Oppimiskyky paranee 

Mentaalivalmennus päivien teemat a 1,5h

  1. Stressi – tietoa stressistä ja stressin poistoharjoitteita
  2. Rentoutuksen terveyshyödyt ja rentoutustekniikoita
  3. Motivaatio ja jaksaminen
  4. Hyvinvoinnin eväät 

SISÄLTÄÄ: hyvinvointi- ja mentaalivalmennusta
KESTO: 1,5h x 4 kertaa
HINTA: 32€ / hlö / kerta (sisältäen 24% arvonlisäveron). Minimi laskutus 10 henkeä. Sisältää ohjauksen, tilan ja tarjoilun 2 kerralla.
TARJOILU: hedelmäinen tai marjaisa smoothie tarjoilu ensimmäisellä ja viimeisellä valmennuskerralla

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

”Kun kuulin tyhypäivän ohjelmasta, pelkäsin että koko iltapäivästä tulee tylsä. Onneksi ennakko odotukset eivät täyttyneet. Mentaalivalmennus oli mielenkiintoista ja aika hurahti todella nopeasti.”

Asiakaspalaute TYHY-päivän mentaalivalmennuksesta

Saaristo miniretriitti 3h (touko-syyskuu)

Lähdemme merimatkalle museonrannasta. Turvallisessa kuljetuksessa pääset näkemään Raahen saaristoa ja tunnet merituulen kasvoillasi. Iso-Kraaselin saareen saavuttuasi pääset nauttimaan lempeästä joogasta luonnossa tai laiturilla. Kaikki miniretriitillä tehtävät joogaliikkeet sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneillekin. Liikkeet auttavat kehoa ja mieltä hellittämään ja palautumaan. Miniretriitillä saat myös nauttia itsetehdystä raikaasta smoothiesta ja myslipatukasta. Ravitset näin kehoa ja mieltä sekä vahvistat sisäisiä voimavaroja. Saaressa luonnon äärellä saat olla ja hengähtää. Jooga merimaisemissa lievittää stressiä ja edistää sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Palaat takaisin mantereelle voimaantuneena ja virkistyneenä.

SISÄLTÄÄ: joogaa, luontoyhteyttä
KESTO: alkaen 3h
HINTA: 75€/hlö sisältäen arvonlisäveron. Minimi 8 henkilöä. Sisältää ohjauksen, tarvittavat välineet ja eväät.
TARJOILU: hedelmäinen tai marjaisa smoothie sekä itse tehty myslipatukka sisältyy hintaan

Ota yhteyttä: Katja Mattila, 040 7645909, katja.mattila@lovingwellness.fi

Päivitetty 10.2.2020